Simple Kodomo Shoyu Ramen
Kodomo Shoyu Ramen: En autentisk og hjertevarmende klassiker med smagsfuldt svinekød og delikate japanske toppings
Det skal du bruge
- 4 portioner ramen nudler
- 400 g chashu (marineret svinekød, du kan købe det færdigt eller lave det selv)
- 4 skiver naruto-fiskedelikatesse (tilgængelig i asiatiske købmandsbutikker)
- 4 spiseskefulde tørret wakame-tang (følg anvisningerne på pakken for udblødning)
- 4 forårsløg, skåret i tynde skiver
- 4 kopper svinekødsbouillon
- 4 spiseskefulde sojasauce
- 2 spiseskefulde risvineddike
- 2 teskefulde sukker
- 4 æg (kogt i 6-7 min)
- Frisk koriander eller krydderurter efter smag (til pynt)
- salt, efter behov
Sådan gør du
Bring en stor gryde med vand i kog. Kog ramen nudlerne efter anvisningerne på pakken. Dræn nudlerne og skyl dem med koldt vand for at stoppe tilberedningen. Sæt dem til side.
I en stegepande opvarmes chashu (marineret svinekød) over medium varme, indtil det er opvarmet gennem. Sæt det til side.
I den store gryde opvarmes svinekødsbouillon over medium varme. Tilsæt sojasauce, risvineddike, sukker, salt og peber efter smag. Rør godt sammen og lad suppen simre i 10-15 minutter for at udvikle smagene.
I en separat gryde bringes vand i kog. Sluk for varmen og tilsæt wakame-tangen i vandet. Lad den blødgøre i ca. 5 minutter, dræn og skyl den med koldt vand. Sæt til side.
Opdel nudlerne i 4 skåle. Hæld den varme suppe over nudlerne. Top hver skål med chashu (marineret svinekød), naruto-fiskedelikatesser, blødgjort wakame-tang og skiver af forårsløg.
Pynt med frisk koriander eller krydderurter efter smag.
Server Kodomo Shoyu Ramen varm og nyd dens autentiske smag og harmoniske kombination af toppings!
Jeg håber, at du og dine gæster vil nyde denne autentiske opskrift. Velbekomme!