Kodomo Shoyu Ramen

Forkæl dine smagsløg med Kodomo Shoyu Ramen - en traditionel sojabaseret ramen, der kombinerer dybde og kompleksitet. Vores velsmagende suppe er toppet med mørt chashu-svinekød, dekorative naruto-fiskedelikatesser, havfrisk wakame og sprøde forårsløg. Lad dig forføre af denne autentiske og hjertevarmende ramenoplevelse
Ramen

Simple Kodomo Shoyu Ramen

Kodomo Shoyu Ramen: En autentisk og hjertevarmende klassiker med smagsfuldt svinekød og delikate japanske toppings

Det skal du bruge

Sådan gør du

Bring en stor gryde med vand i kog. Kog ramen nudlerne efter anvisningerne på pakken. Dræn nudlerne og skyl dem med koldt vand for at stoppe tilberedningen. Sæt dem til side.

 

I en stegepande opvarmes chashu (marineret svinekød) over medium varme, indtil det er opvarmet gennem. Sæt det til side.

 

I den store gryde opvarmes svinekødsbouillon over medium varme. Tilsæt sojasauce, risvineddike, sukker, salt og peber efter smag. Rør godt sammen og lad suppen simre i 10-15 minutter for at udvikle smagene.

 

I en separat gryde bringes vand i kog. Sluk for varmen og tilsæt wakame-tangen i vandet. Lad den blødgøre i ca. 5 minutter, dræn og skyl den med koldt vand. Sæt til side.

 

Opdel nudlerne i 4 skåle. Hæld den varme suppe over nudlerne. Top hver skål med chashu (marineret svinekød), naruto-fiskedelikatesser, blødgjort wakame-tang og skiver af forårsløg.

 

Pynt med frisk koriander eller krydderurter efter smag.

 

Server Kodomo Shoyu Ramen varm og nyd dens autentiske smag og harmoniske kombination af toppings!

Jeg håber, at du og dine gæster vil nyde denne autentiske opskrift. Velbekomme!

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev