Sød kartoffel i chili-kidneybønne sauce med ris, avocado og fraiche

Sød kartoffel chili gryde, med avocado og syrnet yoghurt. Skøn kødfri ret, som mætter og varmer.
Sød kartoffel i kidneybønne sauce med ris, avocado og fraiche

Skøn afrikansk inspireret gryderet

En helt igennem nem og fantastisk kødfri ret, den smager skønt og mætter. Lav en stor portion så du kan fryse portioner ned, det kan spare dig tid og penge.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Skræl sød kartoffel og gulerødder, skær dem i tern, skær så selleri i skiver. Pil dine løg og hvidløg finhak. 

 

Varm nu en stor gryde op med olivenolie. 

Start så med at stege sød kartofler, så gulerødder og resten af dine grøntsager.

Tilsæt nu spidskommenfrø, chili pasta, hakket koriander og et glas vand, lad det simre i 5-10 minutter. 

 

Tilsæt så flåede tomater, sorte bønner og kidneybønner, rør det hele godt sammen og lad det simre 5-10 minutter mere. 

 

Lav ris imens din kartoffel, chili gryden simre. 

 

Smag løbene retten til med salt og peber, når du synes den har en dejlig smag, kan du anrette. 

Server med avocado-skriver, koriander og en lidt fraise

 

* Frys resten af chiligryden ned, når du har taget det du skal spise. 

 

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev