Lækre spicy Bao
Bao er en fantastisk ret, er du vild med det asiatiske køkken må du prøve Bao.
De er smukke at se på også smager de helt fantastisk. Du kan varier dem ved at tilberede med forskellig fyld.
Her er en opskrift med stegt nakkekotelet, hoisin sauce, forårslæg og sesamfrø, salty og spicy.
Det skal du bruge
- 250 gram nakkekotelet
- 1 tsk olivenolie
- 3 stk forårsløg
- 5 tsk hoisinsauce
- Lidt sesamfrø
- Salt og peber efter behov
Sådan gør du
Start med at stege dine nakkekoteletter på en pande, til de er gyldne på begge sider, tag dem af og lade dem køle imens du laver resten af retten. Snit så dine forårsløg og bring en gryde med vand i kog.
Når gryden koger skal du dampe bao bollerne i en bambusdamper i cirka 3 minutter.
Tag dem så ud af bambusdamperen og åben dem forsigtigt.
Byg nu din bao med hoisinsauce, koteletter, forårsløg og top dem sesamfrø.
Retten er nu klar til servering, enjoy.