Bao med nakkekotelet og hoisin

Skøn Bao med nakkekoteletter, hoisin, forårsløg og sesamfrø.
Bao med pankopaneret tofu, hoisin og peanuts

Lækre spicy Bao

Bao er en fantastisk ret, er du vild med det asiatiske køkken må du prøve Bao. 

De er smukke at se på også smager de helt fantastisk. Du kan varier dem ved at tilberede med forskellig fyld. 

 

Her er en opskrift med stegt nakkekotelet, hoisin sauce, forårslæg og sesamfrø, salty og spicy. 

Det skal du bruge

Sådan gør du

Start med at stege dine nakkekoteletter på en pande, til de er gyldne på begge sider, tag dem af og lade dem køle imens du laver resten af retten. Snit så dine forårsløg og bring en gryde med vand i kog. 

 

Når gryden koger skal du dampe bao bollerne i en bambusdamper i cirka 3 minutter. 

Tag dem så ud af bambusdamperen og åben dem forsigtigt.

 

Byg nu din bao med hoisinsauce, koteletter, forårsløg og top dem sesamfrø.

Retten er nu klar til servering, enjoy.   

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev