Crispy rosenkål
Disse crispy rosenkål med hjemmelavet vinaigrette, er en skøn snack eller forret.
Du kan også bruge den til et tapas bord eller som tilbehør.
Det smager skønt og er nemme at lave.
Sund junkfood, kan siges.
Det skal du bruge
- 1 stk fed hvidløg
- 2 spsk honning
- 2 spsk sød chilisauce
- 2 spsk chingkiang eddike
- 2 spsk parmesan
- 1 pose rosenkål
- 1 halv dl neutral olie
- Kerner efter behov
Sådan gør du
Varm olien på en pande ved middelhøj varme, tilsæt kernerne og steg dem indtil de bliver gyldne og sprøde, kryder med salt og peber. Lidt så kernerne på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge fedtet og krydr med fint salt.
Lav nu vinaigretten ved at blande hvidløg, honning, chilisauce, chingkaing eddike, smag til med salt og peber.
Steg nu rosenkålene på panden med den varme olie fra tidligere, steg dem indtil de får en flot farve.
Tag kålene af og bland dem med vinaigretten. Anret nu salaten med citron, kapers og pynt med de sprøde kerner.
Retten er nu klar til servering, velbekomme.