Friterede rosenkål

Sprøde rosenkål, som Momofuko, smager skønt. Perfekt som tilbehør til tapas eller som en lille snack i weekenden.
Fried Brussels sprouts

Crispy rosenkål

Disse crispy rosenkål med hjemmelavet vinaigrette, er en skøn snack eller forret. 

Du kan også bruge den til et tapas bord eller som tilbehør. 

 

Det smager skønt og er nemme at lave.

Sund junkfood, kan siges.  

Det skal du bruge

Sådan gør du

 Varm olien på en pande ved middelhøj varme, tilsæt kernerne og steg dem indtil de bliver gyldne og sprøde, kryder med salt og peber. Lidt så kernerne på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge fedtet og krydr med fint salt.


Lav nu vinaigretten ved at blande hvidløg, honning, chilisauce, chingkaing eddike, smag til med salt og peber.


Steg nu rosenkålene på panden med den varme olie fra tidligere, steg dem indtil de får en flot farve.

Tag kålene af og bland dem med vinaigretten. Anret nu salaten med citron, kapers og pynt med de sprøde kerner.


Retten er nu klar til servering, velbekomme. 

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev