Saftige Marinerede Nakkekotelet-Bao med Sprøde Gulerodsstrimler og Krydret Chili Mayo

Nyd de møre og smagfulde marinerede nakkekoteletter pakket ind i lune bao-boller. Kombineret med sprøde gulerodsstrimler, knasende sesamfrø, frisk koriander og en krydret chili mayo, er denne ret et smagsfuldt festfyrværkeri.
Bao

Krydderet Bao

Skønne bao med massere af smag, en sand gastronomisk oplevelse. 

Det skal du bruge

Sådan gør du

Marinerede nakkekoteletter, ved at blande sojasauce, hoisinsauce, honning, knust hvidløg, friskrevet ingefær, salt og peber i en skål. Rør godt for at blande ingredienserne. Når marinaden er godt plandet, tager du  nakkekoteletterne i en zip-lock pose og hælder marinaden over. Luk posen og massér marinaden godt ind i kødet. Lad det marinere i køleskabet i mindst 30 minutter, og gerne længere.


Opvarm vegetabilsk olie på en pande over medium varme. Steg de marinerede nakkekoteletter i cirka 5-7 minutter på hver side, indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem hvile i et par minutter, før du skærer dem i tyndere skiver.

Skær nu rødbede- og gulerodsstrimler, lig strimlerne i en skål og tilsæt risvineddike, sukker og salt. Rør godt, så sukkeret opløses, og strimlerne er godt dækket. Stil det til side.


Lav så Chili Mayo, ved at blande mayonnaise, sriracha-sauce, hvidløg og limesaft. Rør godt, indtil saucen er ensartet og krydret. Smag til og juster mængden af sriracha-sauce efter ønsket styrke.


Varm nu bao-bollerne efter anvisningerne på pakken eller damp dem i en bambusdamper i cirka 5-7 minutter, indtil de er varme og bløde.


Samling, åbn forsigtigt hver bao-bolle og fyld den med skiver af marinerede nakkekoteletter. Top med rødvede og gulerodsstrimler, et drys af sesamfrø, frisk koriander, forårsløg og et strejf af chili mayo. Gentag processen for de resterende bao-boller.


Server straks, mens bao-bollerne stadig er varme og indbydende.


Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev