Lækre blinis
Opskrift på hjemmebagte blinis med krydderurte creme, toppet med rejer, caviart og dild.
Perfekte som en eksklusiv forret, appetizer eller som del af et større tapasbord.
Det skal du bruge
- 10 gram smør
- 1 æg
- 60 gram mel
- 4 spiseskeer mælk
- 1 knivspids salt
- 1 halv teske bagepulver
- 100 gram naturel flødeost
- 0,25 bundt frisk dild
- 100 gram laks
- 10 gram caviart eller rogn
Sådan gør du
Smelt smør på panden og lad det køle af.
Pisk æg, afkølet smør og mælk. Bland så mel, bagepulver og salt sammen til en tyk dej.
Varm en pande på mellem høj varme og brug en spiseske til at lave små blinis på panden. Steg blinis i cirka 2 minutter på hver side, lad dem afkøle.
Hak nu dild og purløg fint, bland det sammen med flødeost og smag til med salt og peber.
Sprøjt nu krydderurte cremen på blinis, top med laks, rogn og frisk dild
Server med det samme