Blinis med laks, rogn og krydderurte­creme

Skønne blinis med laks, rogn og krydderurtecreme.
blinis

Lækre blinis

Opskrift på hjemmebagte blinis med krydderurte creme, toppet med rejer, caviart og dild.

Perfekte som en eksklusiv forret, appetizer eller som del af et større tapasbord. 

Det skal du bruge

Sådan gør du

Smelt smør på panden og lad det køle af.

Pisk æg, afkølet smør og mælk. Bland så mel, bagepulver og salt sammen til en tyk dej.

 

Varm en pande på mellem høj varme og brug en spiseske til at lave små blinis på panden. Steg blinis i cirka 2 minutter på hver side, lad dem afkøle.

 

Hak nu dild og purløg fint, bland det sammen med flødeost og smag til med salt og peber. 

Sprøjt nu krydderurte cremen på blinis, top med laks, rogn og frisk dild

 

Server med det samme

 

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev