Bruschetta med laks

Bruschetta med røget laks, rucola og fraise, super nem og lækker appetizer.
Bruschetta med laks

Skønne bruschetta

Med sin lethed og lækkerhed er denne appetizer utrolig nem at tilberede, hvilket gør den til det ideelle valg til enhver festlig anledning. Forkæl dine smagsløg med denne forfriskende og uimodståelige bid, der vil forlade dine gæster mundvandslæbende og ønske om mere.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Start med at varm ovnen på 200 grader varmluft. Skær så ciabatta i skiver og  læg skiverne på en bageplade.  Pensel med lidt olie og drys med salt. Bag dem så i ovnen til de er gyldne, cirka 3-5 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af.

 

Skær nu laksen i flotte skiver. 

Find en skål og bland fraise, citron saft og evt. lidt dild, bland det godt sammen og smag til med citronsaft, salt og peber

 

Kom fyldet ovenpå de afkølet cibatta, ved at pynte med en lille teske fraise, laks og rucola. 

 

Server med det samme

Tips

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev