Skønne bruschetta
Med sin lethed og lækkerhed er denne appetizer utrolig nem at tilberede, hvilket gør den til det ideelle valg til enhver festlig anledning. Forkæl dine smagsløg med denne forfriskende og uimodståelige bid, der vil forlade dine gæster mundvandslæbende og ønske om mere.
Det skal du bruge
- 1 stk cibatte brød
- 3 spiseskeer oliven olie
- 1 håndfuld rucola
- lidt frisk dild
- 1 halv citron
- 50 gram fraise
Sådan gør du
Start med at varm ovnen på 200 grader varmluft. Skær så ciabatta i skiver og læg skiverne på en bageplade. Pensel med lidt olie og drys med salt. Bag dem så i ovnen til de er gyldne, cirka 3-5 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af.
Skær nu laksen i flotte skiver.
Find en skål og bland fraise, citron saft og evt. lidt dild, bland det godt sammen og smag til med citronsaft, salt og peber
Kom fyldet ovenpå de afkølet cibatta, ved at pynte med en lille teske fraise, laks og rucola.
Server med det samme
Tips
- Server med en simple salat
- Pynt med citronbåde
- Kan bruges til sund tapas bord
- Lav forskellige fyld og server til selskaber