Bruschetta med cherrytomater og mozzarella er SÅ godt
En super nem opskrift på bruschetta med cherrytomaterm oliven, persille og mozzarella
Lækkert grillet brød toppet med frisk tilbehør, perfekt til forret, vegetar tapas eller som appetizer.
Det skal du bruge
- 1 cibatta brød
- 2 spiseskeer oliven olie
- 1 spiseske smør
- 1 spiseske balsamico
- 2 fed hvidløg
- 250 gram cherry tomater
- 1 håndfuld frisk persille
- 1 mozzarella kugle
- Lidt sorte oliven
- salt og peber efter behov
Sådan gør du
Skær dit baguette i skiver, bland sp olivenolie med 1 knust fed hvidløg. Smør hvidløgs olien på brødene. Tænd panden på høj varme og rist nu brødene på hver side i cirka 30 sek. Tag brødene af og læg på en tallerken
Skær nu cherrytomater og oliven, vend det hele godt i en skål og tilsæt balsamico. Smag til med salt og peber
Skær så små morzzarella stykker og du er klar til at anrette oven på brødet.
Start med tomat blanding, så mozzarella og top friskhakket persille.
Server med det samme