En klassiker, på en ny måde
Elsker du pasta carbonara, så er denne grønsags udgave helt sikkert noget for dig.
En skøn ret, som mætter.
Det skal du bruge
- 500 gram pasta
- 500 gram palmekål
- 1 håndfuld spinat
- 1 pose champignon
- 1 pakke bacon
- 4 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg, finthakkede
- 4 stk æg
- 100 gram parmesan, fintrevet
Sådan gør du
Sæt en stor gryde med vand og lidt salt i kog, kog så pastaen til den er som du kan lide.
Vask palmekålen og hak dem groft, vask spinat, vask champignon og skær i kvarte.
Varm olivenolie op i en gryde, tilsæt hvidløg og valnødder samt palmekålen og spinat, steg i cirka 5 minutter. Tag gryden af.
Steg nu bacon på panden tag dem af og steg champignon på samme pande til de er lækre sprøde.
Pisk nu æggene let sammen og tilsæt 100 g revet parmesan. Dræn pastaen i en si, hæld den tilbage i gryden, kål, champignon, bacon og æggeblandingen. Bland det hele igen, smag til med salt og peber.
Server retten med revet parmesan, velbekomme.