Carbonara med lidt ekstra

Grøn carbonara med palmekål, spinat og champignon, virkelig lækker.
Grøn carbonara med palmekål

En klassiker, på en ny måde

Elsker du pasta carbonara, så er denne grønsags udgave helt sikkert noget for dig. 

En skøn ret, som mætter.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Sæt en stor gryde med vand og lidt salt i kog, kog så pastaen til den er som du kan lide.

 

 

Vask palmekålen og hak dem groft, vask spinat, vask champignon og skær i kvarte.

 

Varm olivenolie op i en gryde, tilsæt hvidløg og valnødder samt palmekålen og spinat, steg i cirka 5 minutter. Tag gryden af. 

Steg nu bacon på panden tag dem af og steg champignon på samme pande til de er lækre sprøde. 

 

 

Pisk nu æggene let sammen og tilsæt 100 g revet parmesan. Dræn pastaen i en si, hæld den tilbage i gryden, kål,  champignon, bacon og æggeblandingen. Bland det hele igen, smag til med salt og peber.

 

 

Server retten med revet parmesan, velbekomme.

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev