Hverdags Bibimbap
Hvis du er vild med det koreanske køkken, er bibimbap muligvis noget for dig.
Her er en skøn grøn version, som er let at tilberede i hverdagen.
Det skal du bruge
- 300 gram nudler
- 1 stk blomkål
- 2 spsk. gochugarau
- 2 spsk. gonchjang
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. soja
- 2 spsk. revet ingefær
- 1 pose spinat
- 2 spsk sesamfrø
- 3 fede hvidløg
- 3 tsk. sesam olie
- 2 stk gulerødder
- 1 pakke bønnespire
- 3 stk forårsløg
- 4 spsk kimchi
- 4 spejlæg
Sådan gør du
Start med at koge nudlerne, efter anvisning på pakken.
Skær så dit blomkål ud i buketter, eller hak det. Steg blomkålen på panden og tilsæt gochugaru, gochujang, honning, ingefær og soja. Steg til blomkålen er godt mør og til det har taget godt imod krydderierne, tag det så af panden.
Tilbered nu din spinat ved at stege den på panden sammen med sesamfrø, hvidløg og sesamolie, steg til spinaten er faldet sammen.
Riv nu dine gulerødder, snit dine forårsløg og vask dine bønnespire, så du er klar til at anrette med dem.
Start med at ligge dine nudler i en skål, pynt med blomkål, spinat, kimchi, gulrødder, bønnespire og forårsløg.
Steg så dine spejlæg, som du topper retten med.
Din bibimbap er nu klar til servering. velbekomme.