Skøn græskar suppe
Lækker cremet supper, som mætter og varme på en kold efterårs dag.
Det skal du bruge
- 1 stk hokkaido græskar
- 1 stk løg
- 2 stk hvidløg
- 1 dåse kokosmølk
- 1 spsk sesam sauce
- 1 spsk fiskersauce
- 1 spsk soja
- 1 spsk revet ingefær
- 1 halv lime, presset
- 1 spsk sesamfrø
Sådan gør du
Skær græskar ud i terne, hak hvidløg og løg, svits det i en gryde og tilsæt en dåse kokosmælk.
Bring det i kog og skru derefter ned for suppen, lad det koge til græskarret er mørt.
Blend med en stavblender, tilsæt grøntsagsfond, soja, sesam og fiskersauce.
Lad suppen simre i cirka 20 minutter, blend den med en stav blender og tilsæt så ingefær og limesaft.
Suppen er nu klar til servering,
Velbekomme.
Tip: giv græskarsuppen et asiatisk twist, ved at tilsætte nudler, stegt grønkål, frisk chilli og sesamfrø.