Gratinerede snegle med hvidløg og persille

Gratinerede snegle med smør, hvidløg og persille, en fransk delikatesse som smager skønt.
Gratinerede snegle med tomat, hvidløg og persille

Fransk delikatesse

Snegle deler vandene men i Frankrig er det en delikatesse.

Så har du lyst til at eksperimenter lidt, er her en super lækker opskrift på gratinerede snegle med hvidløg og persille.

 

Det smager skønt.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Bland presset hvidløg, hakket persille, salt og peber i smøret. 

 

Fyld 1 tsk smør i hvert sneglehus. Læg sneglene i et fad med hullerne opad, tilsæt lidt olivenolie, mere smør, hakket persille og hvidløg- sæt snegle i ovnen og bag dem i cirka 10 minutter. 

 

Server nu sneglen imens de er varme, med et godt brød til. 

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev