Pho suppe med oksebryst, frisk grønt og peanuts

Lækker pho suppe med oksebryst og forårsløg, perfekt ret hele året.
Pho suppe med oksebryst, frisk grønt og peanuts

Den vietnamesiske nudelsuppe

Elsker du vietnamesisk mad, eller er du bare helt vild med pho suppe?

Så er denne opskrift lige noget for dig, en klassisk pho suppe med oksebryst, den smager skønt og frisk

– lige som en pho suppe skal være.

Det skal du bruge

Sådan gør du

kog noget vand og tilsæt okseboulion, læg oksekødet i en stor gryde og tilsæt boulion blandingen så det dækker kødet i gryden. Tilsæt sorte peberkorn, stjerneanis, kanel, nelliker, korianderfrø og skrællet ingefær i skiver.

 

Tilsæt fiskersauce og bring nu gryden i kog, når gryden koger, skruer du ned og lader suppen simre i 1 time og 30 minutter, smag til undervejs med fiskersauce, salt og peber.

 

Når der er gået 1 time og 30 minutter tage du oksebrystet op af gryden og skære det i tynde slices.

Kog nu nudlerne, i en gryde ved siden af så de er klar til at komme i suppen, tilsidst skal du rense og snitte forårslog i tynde skriver

 

Suppen er nu klar, anret med oksebryst, nudler og forårsløg.

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev