Den smukkeste vinter salat som smager fantastisk
Den lækreste vintersalat, med danske rødbeder.
Bag rødbederne i ovnen, server med rucola, persille og lækker parmesan.
Lav en hjemmelavet sennep og ingefær dressing og du har et fantastisk sundt måltid, som mætter.
Det skal du bruge
- 200 gram rødbede
- 1 håndfuld persille
- 100 gram rucola
- 100 gram parmesan
- 1 tsk olivenolie
- 1 tsk dijon sennep
- 1 spsk ingefær
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk honning
- salt og peber efter behov
Sådan gør du
Skræl rødbederne og snit dem i små tern, læg den på en bradepanden, tilsæt lidt olivenolie, salt og peber, bag dem nu i ovnen på varmluft ved 180 grader i cirka 15 minutter.
Snit persille og rucola.
Når rødbederne er færdigbagt i ovnen, tager du dem ud og blander med den snittet salat, top med parmesan.
Lav nu sennep og ingefær dressing, ved at blande dijon sennep, ingefær, olivenolie, honning og lidt vand, smag til med salt og peber. Så er din dressing klar.
Server nu din skønne rødbedesalat og dressing.

