Bagt blomkål med kerner, persille og granatæble

Bagt blomkål med kerner, persille og granatæble. Smager skønt og er smukt at se på, passer ind til et alternativt julebord, er super lækker med hjemmelavet peanutbutter dressing til.
Bagt blomkål

Bagte blomkål med granatæble og persille

Skøn ret, som er super let at lave. 

Smager dejligt og er smuk at se på, en helt ny måde at få din blomkål. 

Det skal du bruge

Sådan gør du

Vask blomkål og skær den i store skrive, lig den på en bradepande og drys med olivenolie, krydderi, salt og peber. 

 

Sæt den i ovnen på 180 grader i cirka 15 minutter. 

 

Snit imens din friske persille og pil granatæblet. 

Tag nu nu blomkål ud af ovnen og pynt med dine frisk persille, granatæble og kerner.

 

 

Dit bagte blomkål er klar til servering, enjoy. 

 

Tip: Du kan servere med en hjemmelavet peanutbutter dressing, den passer perfekt til.   

Måske kan du også lide

Brændende kærlighed
Aftensmad

Brændende kærlighed med pulled pork

Her er en nyfortolkning af brændende kærlighed med pulled pork og persille, smager skønt også er den smuk at se på.

Fiskefrikadeller med krydderurter og kapers
Aftensmad

Fiskedeller med krydderurter

Skønne fiskefrikadeller med krydderurter og kapers, perfekt til en god rugbrøds mad eller til en simple salat.

tilmeld dig vores nyhedsbrev