Bagte blomkål med granatæble og persille
Skøn ret, som er super let at lave.
Smager dejligt og er smuk at se på, en helt ny måde at få din blomkål.
Det skal du bruge
- 1 stk blomkålshovede
- 1 stk granatæble
- 1 håndfuld persille
- 50 gram kerner
- 3 spk olivenolie
- 4 stk kardemommekapsler
- 2 stk neliker
- Salt og peber efter behov
Sådan gør du
Vask blomkål og skær den i store skrive, lig den på en bradepande og drys med olivenolie, krydderi, salt og peber.
Sæt den i ovnen på 180 grader i cirka 15 minutter.
Snit imens din friske persille og pil granatæblet.
Tag nu nu blomkål ud af ovnen og pynt med dine frisk persille, granatæble og kerner.
Dit bagte blomkål er klar til servering, enjoy.
Tip: Du kan servere med en hjemmelavet peanutbutter dressing, den passer perfekt til.